Vacature bouw – Nieuwe intercedent

Sinds kort hebben wij een nieuwe intercedent haar naam is Kirsten van Surksum.  Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Kirsten van Surksum 26 jaren jong en woonachtig in Vaassen. Toen ik kennis had gemaakt met de uitzendbranche kwam ik erachter dat de uitzendwereld mijn passie is. Namelijk de juiste kandidaat plaatsen bij het juiste bedrijf. Bij het uitzendbureau Vakmasters Salland Stedendriehoek werken wij in de bouwsector en de technische sector. Dit past goed bij mij, omdat de communicatie snel is en er korte lijnen zijn. De mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de bouwsector en technische sector zeggen vaak wat ze denken en werken ontzettend hard. Samen met Martien van Reen, manager Apeldoorn, en Jan van Duuren, manager Deventer, willen wij onze klanten ontzorgen met goed personeel. Zoekt u personeel of bent u op zoek naar werk? En wilt u bemiddelt worden door een goed uitzendbureau? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het telefoonnummer 06- 12 17 26 85 of via het emailadres kvansurksum@vss3h.nl.