Opleidingen Bouw

Bouw opleidingen via Vakmasters Salland-Stedendriehoek

Gezocht: vakmensen in spé! Bij Vakmasters Salland-Stedendriehoek staan we altijd te springen om nieuw talent. Om jongeren, maar ook om ervaren professionals, herintreders en zij-instromers die een carrière in de bouw overwegen. Vakmasters Salland-Stedendriehoek werkt nauw samen met opleidingsinstituut Bouwmensen, met vestigingen in Apeldoorn en Deventer. Hier heb je de keuze uit een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen in de bouw.

Een duurzame carrière in de bouw begint met het kiezen van een passende opleiding. Bij Bouwmensen Apeldoorn en Deventer, Raalte en Zutphen krijg je de mogelijkheid om jouw talent(en) volop te benutten. Hier kun je terecht voor een groot aantal verschillende bouwopleidingen en dat voor zowel technische als niet-technisch aangelegde Vakmasters in spé.

Bouw opleidingen en cursussen: een greep uit het aanbod

Bij Bouwmensen Apeldoorn en Deventer worden diverse bouwopleidingen aangeboden. Zo is er natuurlijk de opleiding Timmerman, maar worden er ook opleidingen en cursussen tot bouwhulp, metselaar en tegelzetter aangeboden. Zie je een carrière als leidinggevende wel zitten? Ook op dat vlak zijn er volop mogelijkheden. Via Bouwmensen Apeldoorn en Deventer, Raalte en Zutphen kun je het leren en werken combineren op een manier die bij jou en jouw talenten past.

Naast opleidingen biedt Bouwmensen ook verschillende cursussen aan. Zo wordt de VCA-cursus standaard vergoed als je via Vakmasters Salland-Stedendriehoek aan de slag gaat. Daarnaast zijn er verschillende cursussen voor ervaren professionals, die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.

Omscholing met baangarantie

Werken in de bouw, maar geen ervaring of diploma? Vakmasters Salland-Stedendriehoek is er ook voor de onervaren vakman of carrièreswitcher. Soms slaat na jaren werken ineens de twijfel toe. Vraag jij je af of je nog wel op de juiste plek zit? Of een andere branche niet meer uitdaging voor je in petto heeft? Wellicht is de bouw wel iets voor jou. Voordat jij je laat omscholen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het de moeite waard is. Als verlengstuk van opleidingsinstituut Bouwmensen, biedt Vakmasters Salland-Stedendriehoek daarom omscholing met baangarantie.

Waar ligt jouw bouwtalent?

Benieuwd of jij en de bouw een geschikte match zijn? Daar helpen we je graag bij. Samen kijken waar jouw talenten liggen. Dit kan door middel van een kickstart of tijdens een weekje meedraaien, waarin je je eerste praktijkervaring kunt opdoen. Zo kom je erachter waar je écht goed in bent en wat je écht leuk vindt. Kortom: ontdek waar voor jou toekomst in zit. Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Neem contact op met de vestiging in jouw buurt en we vertellen je graag meer.

Bouwmensen Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 69b
7322 AJ Apeldoorn
E: info@bouwmensen-apeldoorn.nl
T: 055-366 45 87
W: www.bouwmensen-apeldoorn.nl

Bouwmensen Deventer, Raalte en Zutphen

Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E: Info@bouwmensen-deventer.nl
T: 088-2836901
W: www.bouwmensen-deventer.nl