Visie en dienstverlening

Visie

Vakmasters Salland Stedendriehoek is een zelfstandige uitzendorganisatie, gespecialiseerd in de bouwbranche. De samenwerking met de opleidingsorganisaties betekent dat Vakmasters Salland Stedendriehoek een inhouse constructie heeft, waarmee de afstemming op het gebied van opleiden en ontwikkeling van haar personeel en de instroom is gegarandeerd.

Aandacht voor scholing en begeleiding van (aankomende) bouwtalenten staat centraal in onze dienstverlening. De activiteiten zijn erop gericht om bouwtalenten continu te scholen, te coachen en te begeleiden. Hierdoor worden hun capaciteiten optimaal ontwikkeld. Door deze persoonlijke en intensieve aanpak weten wij nieuw bouwtalenten te creeëren en te behouden.

Dienstverlening

Vakmasters levert u vakkrachten en/of nieuwkomers in de bouw waar en wanneer u die nodig hebt. Timmerlieden, metselaars, stucadoors, tegelzetters: Vakmasters heeft voor elke klus een geschikte medewerker.

Vakmasters Personeelsdiensten is actief in geheel Nederland.

Wij richten ons op het uitzenden en detacheren van bouwtechnisch personeel
van niveau 1 t/m 4

Voor bedrijven die op zoek zijn naar bouwkundig (vak) personeel of zij-instromers in de bouw voor een lange of korte periode, heeft Vakmasters de mogelijkheid om, via een sterk netwerk, kwalitatief goed personeel te bemiddelen.

Vakmasters levert de volgende diensten:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Outplacement
  • Trainingen