Vacature bouw site is open voor gebruik

Vakmasters Salland Stedendriehoek is hard aan het werk geweest om een nieuwe en overzichtelijke vacaturesite voor de bouw te creëren. Hierdoor is vacaturebouw ontstaan. Deze website zal het portaal worden voor werkgevers en werknemers die een dienstverband zoeken voor de bouw binnen de regio Apeldoorn Deventer Zutphen.

Bent u als werknemer op zoek naar een vacature binnen de bouw? Onze uitgebreide zoekmogelijkheden maakt het zoeken naar de juiste vacature een stuk gemakkelijker. U kunt zelfs een account aanmaken en op de hoogte worden gehouden van vacatures waar u interesse ligt. Of bepaalde vacatures opslaan om er later nog op terug te komen als u er nog niet zeker van bent of u wilt solliciteren. Het versturen van een sollicitatie kan op 2 manieren; het sturen van een email naar ons met uw CV, maar u kunt ook bij ons rechtstreeks uw CV uploaden en deze meteen bij de sollicitatie bijvoegen.

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar enthousiaste werknemers, zoals bijvoorbeeld een metselaar, timmerman of werkplaats assistent? Plaats een vacature op onze site en wij zorgen voor passende kandidaten. Ook kunt u een kijkje nemen in onze CV database, wellicht staat er meteen al bijvoorbeeld een timmerman tussen die bij u in de bouw past.

Misschien bent u een geschikte kandidaat met een timmer- metsel of bouwplaatsachtergrond? Dan kunt u hier uw CV uploaden zodat wij u bij een geschikte werkgever kunnen vinden. Uiteraard zetten wij alleen de basisgegevens van uw CV online; alleen uw naam, functietitel waarvoor u wilt solliciteren en school/werkverleden zal online te komen staan.

Naast de opties die op het moment mogelijk zijn is Vakmasters Salland Stedendriehoek altijd bezig om meerdere mogelijkheden te realiseren om de site nog gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer deze voldoende zijn uitgewerkt, worden deze gepubliceerd op de site.

Wij hopen dat deze site een goede indruk op u zal achterlaten. Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot deze website? Laat het ons gerust weten door een bericht te sturen via de contact pagina!